Laadukasta taksipalvelua Pudasjärven alueella

Palvelut

Normaalit taksiajot, Kela-ajot , tilausajot, perusturvan kuljetukset sekä koululaiskuljetukset

Yrityksemme tarjoaa monipuolista taksipalvelua nykyaikaisella ja ympäristöystävällisellä kalustolla. Kuljetamme asiakkaitamme Pudasjärven alueella ja tarjoamme seuraavia taksipalveita:

Taksi

Taksilla matka taittuu mukavasti

Taksikalustoomme kuuluu 2kpl 1+4 henkilön autoa ja 1kpl 1+8(13oppilaspaikkaa) tilataksi.

Kalustomme ovat huollettuja ja nykyaikaisia. Matkustajien viihtyvyys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Teitä palvelevat kokeneet ja ystävälliset kuljettajat jotka tarvittaessa avustavat asiakasta sekä lähtöosoitteessa että määränpäässä. Avustamme tarvittaessa myös asioilla mm. kaupassa, pankissa ym.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KELA-taksi Pudasjärvi

Tilaa matka Pohjois-Pohjanmaan alueella aina numerosta 0100 86500.

Jos et voi terveydentilasi vuoksi käyttää edullisempaa kulkuneuvoa kuin taksi, pyydä terveydenhuollosta todistus oikeudestasi taksin käyttöön (SV 67). Kun terveydentilasi tai puutteelliset liikenneolosuhteet edellyttävät taksin käyttöä, voit saada siitä KELA-korvauksen.

Näin tilaat Kela-taksin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä

  • Tilaa matka Pohjois-Pohjanmaan alueella aina numerosta 0100 86500.
  • Jos vastaanottoaika on tiedossasi, tilaa matka viimeistään edeltävänä päivänä klo 14.00 mennessä.
  • Voit tilata samalla kertaa kaikki matkat, jotka sinun on määrä tehdä seuraavien kahden viikon aikana.
  • Voit pyytää oman kotikuntasi taksia matkallesi.
  • Samassa kyydissä voi olla muitakin matkustajia.
  • Kun soitat taksikeskukseen, sinulta kysytään matkakorvauksen käsittelyyn tarvittavia tietoja.
  • Taksikeskus ilmoittaa auton arvioidun saapumisajan.
  • Jos tilaamaasi matkaan tulee muutoksia, ilmoita niistä viipymättä taksikeskukseen.

Maksat vain omavastuuosuuden taksikeskuksesta tilatusta matkasta

Tilausajot

Tarvitsetko kuljetusta esimerkiksi juhliin, lentokentälle tai vaikka illanviettoon menoa varten?

Kuljetamme tilausajot asiakkaan esittämien aikataulujen ja toiveiden mukaisesti. Voit tilata kuljetuksen joko yhteen suuntaan tai meno-paluu kuljetuksen tai vaikka auton päiväksi esim. hääkuljetukseen, kiertoajeluun tai mihin tarpeeseen vain. Tilaa taksi hyvissä ajoin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Tilausajot pienille ja keskikokoisille ryhmille.

Kalustoomme kuuluu 1 tilataksi johon mahtuu 8 henkilöä sekä 2 henkilöautoa johon mahtuu 4 henkilöä per auto. Automme ovat hyvin varusteltuja joissa matka taittuu mukavasti. Kalustoomme kuuluu myös kuomullinen peräkärry esim . matkatavaroille. Kuljetamme tilausajot lähelle ja kauas. Tilausajojen hinnasta voimme neuvotella erikseen. Soita ja kysy lisää!

Perusturva-ajot Pudasjärvi

Asiointi-sekä virkistysmatkat:

Palveluihimme kuuluvat myös perusturva-ajot sopimuksen mukaan. Voit mennä vaikka asioille tai virkistäytymään joko itsenäisesti tai kuljettajan avustuksella. Matka voi suuntautua koko Pudasjärven alueelle tai myös naapurikuntiin. Kuljettaja voi avustaa tarvittaessa asiakasta koko matkan ajan joten palvelu sopii erinomaisesti sekä ikäihmisille että liikuntarajoitteisille. Räätälöimme matkan aina asiakkaan tarpeen mukaan niin matkan määränpään sekä keston suhteen.

Tilaa perusturva-ajot numerosta 0400 386 188 tai 0400 289 760.

Mukaan mahtuu hyvin myös apuvälineet kuten rollaattorit, ym. Soita ja kysy lisää!

Sopimuskuljetukset

Kuljetamme Pudasjärven Kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaan koulukuljetuksia Pudasjärven kaupungin alueella. Kuljetamme turvallisesti oppilaat kouluun ja kotiin. Koulukuljetuksissa pyrimme kiinnittämään erityistä huomiota liikenneturvallisuuteen ja oppilaiden turvalliseen liikkumiseen taksin kyytiin ja taksista pois jäämiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä koulun ja kodin kanssa. Haluamme osaltamme olla opettamassa lapsille liikenneturvallisuutta esim. turvavyönkäyttö, käyttäytyminen taksissa, liikkuminen taksiin ja heijastimien käyttö.

Kalusto

2 kpl henkilöauto 1+4 hlöä – Merkki ja malli: Audi A6
tilataksi 1+8 hlöä – Opel Vivaro

Teitä palvelee kokeneet ja turvalliset kuljettajat jo 28- vuoden kokemuksella. Yritys työllistää yrittäjien lisäksi kaksi työntekijää.